Design publish
Image default
Aanbiedingen

Met deze sloepen voor de verhuur ontdekt u De Vecht vanaf het water

Wilt u een dagje lekker gaan vissen, maar heeft u geen bootje tot uw beschikking? Of heeft u binnenkort een dagje weg op de planning staan en wilt u écht iets bijzonders gaan doen? Als u in de omgeving van Utrecht of Amsterdam woont, dan bieden de Loosdrechtse Plassen diverse mogelijkheden voor een heerlijk dagje weg. Een uitstekende manier om dit prachtige natuurgebied te verkennen is door het huren van een bootje. Gelukkig is daar De Eerste Aanleg. Deze bootverhuurder uit Breukelen helpt u aan een geslaagd dagje uit!

Een heerlijk dagje uitwaaien op het water

De sloepen die bij dit bedrijf voor de verhuur beschikbaar zijn, zijn uitermate geschikt om De Vecht mee te verkennen. Op deze rivier ontdekt u de prachtige natuur van de Loosdrechtse Plassen. Wist u bijvoorbeeld dat er bijzondere vogelsoorten, bloemen en planten te vinden zijn. Spot ze allemaal tijdens uw boottochtje! De sloepen zijn van dit bedrijf voor de verhuur zijn zonder vaarbewijs te huren, zodat u ook zonder al te veel ervaring De Vecht kunt verkennen. Laat u adviseren door de specialisten die u graag helpen aan een geschikte boot voor een heerlijk dagje weg. Zo huurt u een motorboot, kleine sloep, ruime sloep of vissersboot. U kunt maximaal met 35 mensen in een bootje varen. Voor ieder soort gezelschap en activiteit is er zoiets te vinden. Na afloop van uw vaartochtje kunt u gezellig een drankje nuttigen in het bruine café van De Eerste Aanleg.

Neem contact op met dit bedrijf en plan uw boottochtje

Om sloepen voor de verhuur te gebruiken voor een dagje varen over De Vecht neemt u contact op met de specialisten van dit bedrijf uit Breukelen. Zij helpen u een geschikte boot uit het ruime aanbod te kiezen. Het bedrijf is eenvoudig telefonisch of per e-mail te bereiken. Laat u verrassen voor de mogelijkheden voor uw dagje uit en plaats snel uw reservering!

 

https://eersteaanleg.nl/

Gerelateerde artikelen

Specifieke profielen van aluminium op maat in Rotterdam

Op zoek naar het beste audiomateriaal? Kies deze audiovisueel specialist uit Utrecht

Een onvergetelijk uitstapje naar een uniek vogelpark in Nederland