Design publish
Image default
Dienstverlening

TV meubels op maat

Een tv meubel op maat voor een uniek interieur

Zoek jij nog een tv meubel dat past in jouw woning? Het vinden van het juiste meubelstuk voor de tv is niet altijd eenvoudig. Het is dan goed om te weten dat er een alternatief is. Het is namelijk mogelijk om jouw eigen tv meubel te laten ontwerpen bij Spectral. Hier lees je meer over welke services je kunt verwachten van dit merk.

Voor unieke locaties en ruimtes

Een tv meubel op maat is natuurlijk niet alleen fijn, maar soms ook noodzakelijk. Heb je een kleine ruimte waar je nog een tv meubel kwijt wilt, of juist een zeer grote ruimte maar geen een tv meubel goed past? Dan is het natuurlijk erg goed om te weten, dat je ook hier een perfect meubelstuk voor kunt vinden. Je kiest namelijk zelf de gewenste afmetingen, het materiaal en het design. Zo kan bijvoorbeeld een zwevende tv meubel op maat uitkomst bieden in een kleine ruimte of kun je een langwerpig tv meubel laten ontwerpen dat past in een groot kantoor.

Geheel eigen stijl

Een groot voordeel van Spectral, is dat je de volledige vrijheid krijgt. Waar zijn velo vooral moderne tv meubels maken, kunnen ze voldoen aan al jouw wensen. Ben je bijvoorbeeld al lang op zoek naar een zwarte tv meubel, maar past niets echt goed bij jouw interieurstijl? Dan is het natuurlijk een ideale oplossing om zelf een tv meubel te ontwerpen. Zo kun je jouw eigen stijl goed laten terugkomen in jouw woning.

Samen ontwerpen

Je staat er niet alleen voor. Je werkt samen met een designer van Spectral. Zij bieden advies, hebben veel ervaring en weten precies hoe ze de mooiste tv meubels kunnen ontwerpen. Vraag een adviesgesprek aan om jouw wensen te bespreken met een expert van Spectral. Bekijk wat de mogelijkheden zijn, vraag een offerte aan en laat jouw wensen in vervulling gaan.

Wil je meer weten over Spectral of het maken van een tv meubel op maat? Schroom dan niet om contact op te nemen. Ook kun je natuurlijk een bezoekje brengen aan de webshop of de fysieke winkel. Hier lees je meer over hun ontwerpen en exclusieve designs.