Design publish
Image default
Recreation / Motorcycles

Rijschool Nootdorp Coach

Wanneer mag je een 2todrivecoach zijn van rijschool Nootdorp?

Wanneer je op jouw 17e je rijbewijs haalt na al die rijlessen Nootdorp mag je nog niet volledig zelfstandig het verkeer in, er moet altijd een geregisterde coach bij zijn. Maar wie mag er allemaal een coach zijn?

De coach moet minimaal 27 jaar oud zijn en moet al 5 jaar zijn rijbewijs B hebben. Ook moet hij of zij dit rijbewijs altijd bij hebben.

Ook mag de coach geen problemen met het rijden hebben gehad. De coach mag dan ook in het verleden geen alcohol- of gedragscursus gevolgd hebben. En mag ook geen strafrechtelijke veroordeling voor een verkeersovertreding hebben gehad.

Wanneer de coach met de 17e jarige de weg op gaat mag jij ook niet onder invloed zijn van alcohol.

Hoe ben je een goede 2todrivecoach?

Wanneer je als 17-jarige jouw rijbewijs haalt dan is het eerste jaar vooral bedoeld om ervaring op te doen samen met een coach, hoe kan jij als coach hier het best mee helpen?

Als eerste is het belangrijk dat je niet de baas speelt en dat je hem of haar de vrijheid geeft. Uiteindelijk heeft hij of zij zijn rijbewijs al gehaald en weet dus best hoe hij goed moet rijden. Hij moet dus ook de verantwoordelijkheid dragen en zelfs beslissen nemen in de verkeerssituaties.

Ook is het verstandig om niet al teveel te praten tijdens het rijden, je moet in de auto geen ruzie beginnen over de auto. Zoiets kun je beter rustig naderhand bespreken. Dat is hij immers ook gewendt bij Rijschool Nootdorp.

 

http://drivercompany.nl/rijschool-nootdorp/

Gerelateerde artikelen

Susy Cyclewear; trendy fietskleding voor vrouwen

Vespa Sprint kopen

outplacementbureau