Design publish
Image default
Zakelijke dienstverlening

Kopieerbeveiliging in uw bedrijf toepassen

Indien u bang bent voor illegale zaken binnen of buiten uw bedrijf wat betreft het stelen van waardevolle content en programma’s, schakelt u de hulp in van Anubis IT Security. Dit bedrijf voorziet u van de beste kopieerbeveiliging waarmee u zelf bepaalt waar, wanneer en door wie uw content en programma’s gebruikt mogen worden. Daarnaast wordt de inhoud van een bestand onbruikbaar gemaakt wanneer deze wordt gekopieerd door iemand die hier de bevoegdheid niet voor heeft. Software, websites, webpagina’s, video’s en afbeeldingen worden hier allemaal mee beveiligd. Tevens kunnen Excel- en pdf-bestanden bijvoorbeeld beschermd worden.

Investeer in de juiste beveiliging

Het is belangrijk om te investeren in kwalitatief hoogwaardige kopieerbeveiliging. Hiermee bespaart u namelijk aanzienlijk op kosten en kopzorgen indien er wél content of programma’s worden gestolen. Anubis IT Security vertelt u graag meer over alle voordelen van ‘copy protection’ als u daar wat meer verduidelijking in wilt. Het is namelijk zo dat ieder product zijn eigen kwaliteiten heeft, waardoor het moeilijk kan zijn om de beste oplossing te kiezen. Daarnaast heeft u natuurlijk rekening te houden met een gewenst distributiemodel, gebruiksgemak en uw budget.

Meerdere oplossingen zijn toe te passen

Naast kopieerbeveiliging zijn er andere mogelijkheden binnen bedrijfsbeveiliging. Werkt u alleen met een gebruikersnaam en wachtwoord op uw website? Dat is tegenwoordig niet meer voldoende. Denk dus aan het beveiligen van uw website door middel van een OTP-token of SmartSign. Dit zijn twee- of multi-factorbeveiligingen en dus veel veiligere manieren om uw website te beveiligen. Anubis IT Security vertelt u graag meer over kopieerbeveiliging en andere mogelijkheden. Neem contact op met het vakkundige team door de contactgegevens op de website te raadplegen. Als u dan toch een kijkje neemt op de website, kunt u direct meer informatie ontdekken over het bedrijf en wat ze voor u kunnen betekenen.