Design publish
Image default
Aanbiedingen

Hier moet je op letten tijdens de verbouwing van jouw huis!

Als jij je huis gaat verbouwen komt er waarschijnlijk veel op je af. Zeker als jullie besluiten om de verbouwing grotendeels zelf op te pakken kan het wat overweldigend zijn. Om jullie als doe-het-zelvers te helpen, vertellen wij in dit blog enkele punten die nog wel eens worden vergeten. Zo kunnen jullie ook meteen beter rekening houden met wat jullie kunnen verwachten. 

De keuken

Een van de ruimtes die nog wel is wordt verbouwd is de keuken. Het verbouwen van de keuken kan heel simpel zijn, als je het houdt op een kleine verandering. Gooi jij de hele keuken ‘op de schop’, dan komt er nog best wel wat bij kijken. Vergeet jij bij het verbouwen niet om na te denken over de witgoedapparaten, zoals de koelkast, jullie vriezer en het gasfornuis? Ook kun je nadenken over het installeren van nieuwere gadgets, deze kun je vaak eenvoudig bestellen op fixpart.nl. Een relatief nieuwe ‘gadget’ zijn de Quooker kranen. Wat ook handig is om vooraf over na te denken is de plaatsing van de afzuigkap.

Badkamer

Ook deze ruimte staat vaak hoog boven aan het wensenlijstje voor het verbouwen. Handig is om van te voren goed na te denken over wat je precies wil veranderen in jouw badkamer. Wil je alleen de wasbak veranderen of wil je ook een bad plaatsen of misschien zelfs de douche aanpakken? Bij een badkamer is het belangrijk om van te voren alles goed uit te meten voordat je de spullen bestelt. Losse onderdelen kun je vaak gemakkelijk en eenvoudig online bestellen op Fixpart.nl. Een tip die wij jou willen meegeven is om online goede research te doen voordat jij nieuwe producten gaat bestellen. En mocht je er echt niet uitkomen, dan raden wij aan contact op te nemen met een professional. 

Uitbouw

Voor het laatste verbouwingspunt komen we aan bij uitbouw. Bij een uitbouw creëer je een extra ruimte, waardoor jouw woning dus groter wordt. Wil jij bijvoorbeeld een extra woonkamer beneden, of merk je dat je te weinig ruimte hebt voor een grote keuken?  Dan kan een uitbouw een uitkomst zijn. Waar je wel op moet letten is dat je bij een uitbouw tijdig de vergunningen aan moet vragen.