Design publish
Image default
Bedrijven

Geen zin meer

Wanneer je het allemaal niet meer ziet zitten kan de fijne Bach bloesem je wellicht een uitkomst bieden. Het helpt namelijk ontzettend goed als je je een beetje moedeloos voelt. Het is natuurlijk niet fijn om je zo te voelen, maar het hoort er af en toe helaas een beetje bij. Misschien weet je niet zo goed hoe je verder moet met bepaalde dingen of loop je de hele tijd tegen dezelfde dingen aan die je pijn doet. Je weet niet hoe je uit het patroon kan stappen en weer de activiteit in kan gaan om je weer fijner te voelen.

De werking ervan

Het klinkt misschien gek dat zo’n olie van een bloesem je kan helpen, maar het werkt echt! Het is nog niet wetenschappelijk bewezen, maar als je de ervaringen van onze klanten terug gaat lezen merk je wel dat die Bach bloesem flink wat kan betekenen voor ons als mensen. Niet alleen voor mensen is het fijn, ook voor dieren zoals katten kunnen veel hebben aan het gebruik van deze olie. Katten met een traumatisch verleden kunnen vaak erg bang zijn terwijl ze juist de aandacht die ze verdienen nodig hebben. Als je een kat van de straat of uit het asiel hebt gered is het dus aan te raden om Bach bloesem te gaan geven.

Het effect op je kat

De Bach bloesem zorgt ervoor dat je kat wat rustiger in zijn hoofd wordt, dat is dus hetzelfde effect als dat het op mensen heeft. Doordat hij wat kalmer is, kan je hem ook makkelijker benaderen. Zijn angst zal afnemen waardoor hij je meer toe laat. Op die manier kan je het vertrouwen rustig opbouwen. We hebben al ontzettend veel goede verhalen gehoord, dus als het jou of je kat ook heeft geholpen vinden we het altijd mega leuk om terug te lezen op welke manier de Bach bloesem jouw leven veranderd heeft. De olie van de Bach bloesem is in bijna elke drogisterij wel te koop!