Design publish
Image default
Aanbiedingen

Geef een foto in glas in de vorm van een hart cadeau

Geeft u graag persoonlijke geschenken? Foto In Glas helpt u met hét persoonlijke cadeau voor iedere gelegenheid. Als u uw geliefde wilt verrassen voor Valentijnsdag, Vader- of Moederdag of een jubileum, zit u met een foto in glas in de vorm van een hart altijd goed. Met een gepersonaliseerd cadeau met een foto erop, maakt u een herinnering bijzonder. De dierbaren aan wie u dit cadeau geeft, zullen uw cadeau koesteren en de herinnering aan het moment van de foto nooit meer vergeten. Naast dat een foto in glas in de vorm van een hart geschikt is als cadeau voor een mooie gebeurtenis, kunt u dit item ook inzetten om een persoon te herinneren. Als u een foto van een overleden dierbare in glas laat laseren, heeft u een fysieke herinnering aan deze persoon in uw interieur. Dit kan u helpen bij het rouwproces.

Een foto laseren in optisch zuiver kristal

Bij Foto In Glas weten ze dat een cadeau als dit alleen van de allerbeste kwaliteit mag zijn. Uw foto wordt daarom gelaserd in speciaal vervaardigd optisch zuiver kristal. Dit kristal bezit een extreme hardheid en glans, zodat uw foto mooi uit komt. Bovendien geeft de kwaliteit van dit glas uw foto een uitmuntende diepte en helderheid waardoor het item opvalt in ieder interieur. Om uw foto zo veel mogelijk aandacht te geven, uw foto door hen bewerkt. De standaardbewerking, waarbij de achtergrond van de foto weggehaald wordt, is onderdeel van de service en daardoor gratis. Het hart is aan de onderkant vlak waardoor uw foto in glas stabiel blijft staan en geen houder nodig heeft. Het item staat gemakkelijk op uw bureau, tafel, kast of nachtkastje.

Al meer dan 10 jaar ervaring

Foto In Glas heeft al vele jaren ervaring met het laseren van glas en ze weten dus als geen ander hoe ze een eindproduct produceren waar u trots op bent. De foto in glas in hartvorm van dit bedrijf heeft de afmetingen 65x80x35 millimeter en het geschenk wordt doorgaans binnen twee à drie werkdagen geleverd. Heeft u twijfels over de foto die u graag wilt laten verwerken in glas? Weet u niet of de resolutie of afmetingen van uw foto goed zijn? Neem dan contact op met dit bedrijf met behulp van de contactgegevens op hun website.

https://www.foto-in-glas.nl/