Design publish
Image default
Aanbiedingen

Een locker kopen om persoonlijke spullen of werkmaterialen te beveiligen

Steeds meer bedrijven en particulieren willen waardevolle spullen, werkmaterialen en persoonlijke items van hun werknemers en/of gasten veilig stellen. Daarvoor kunt u een locker kopen bij Locker Concept, een onderdeel van o27. Dit bedrijf is al jaren een echte specialist op de Europese lockermarkt. Zij verkopen en verhuren uiteenlopende lockersystemen voor binnen- en buitengebruik. De kenmerken van elk systeem zijn speciaal aangepast op verschillende situaties waarin lockers gewenst zijn.

Meervoudige lockersystemen voor bedrijven en evenementen

Bij dit bedrijf worden kunststof lockerblokken en lockerkasten verkocht die plaats bieden aan de persoonlijke (waardevolle) spullen van tientallen, honderden of duizenden werknemers of bezoekers. Deze systemen zijn uitermate geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes of buiten. Kunststof lockers zijn tegenwoordig in dergelijke situaties net zo betrouwbaar als de traditionele metalen systemen. Kunststof roest niet, waardoor vocht en water het systeem niet verzwakken. Het materiaal is slagvast en deukt niet. Daarnaast is het door- en doorgekleurd waardoor krassen geen verschil maken.

Stel uw lockersysteem samen zoals het u uitkomt

De lockers die u bij Locker Concept kunt kopen zijn modulair. Dat betekent dat verschillende maten lockers kunnen worden gecombineerd tot één geheel. Zo kunt u bijvoorbeeld grote lockers voor werkmaterialen en/of kleding samenvoegen met minikluisjes waarin waardevolle persoonlijke spullen worden opgeslagen. Op die manier ontwerpt u de perfecte combinatie voor bijvoorbeeld een festival of een groot bouwproject. Uw bezoekers en/of werknemers zullen zich meer op hun gemak voelen in de wetenschap dat hun spullen veilig zijn.

Ook als particulier kunt u bij hen terecht

Ook veel particulieren vinden het fijn om met een gerust hart te gaan slapen. Dat wordt natuurlijk makkelijker als u weet dat uw spullen veilig opgeborgen zijn. Voor particulieren die een locker willen kopen voor in hun huis zijn er verschillende kleinere metalen en kunststof opties beschikbaar. U kunt bijvoorbeeld kiezen om een locker te kopen met één compartiment of juist een systeem waarin u verschillende soorten spullen apart en geordend kunt beveiligen. Geef uw keuze door aan hun experts en zij doen de rest.

https://www.lockerconcept.nl/