Design publish
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf laat alle panden in de buurt van Monster stralen

Een stralend bedrijfspand, appartementencomplex of instelling geeft mensen direct een goed verzorgde indruk. Je klanten, medewerkers en/of bewoners krijgen daardoor een onbewuste boodschap over de kwaliteit van je dienstverlening. Er komt heel wat bij kijken om een pand tot in de puntjes te verzorgen. Schoonmaakbedrijf Schoon Westland in Naaldwijk zorgt er al jaren voor dat allerlei gebouwen in de omgeving van Monster, in regio Westland, er optimaal bijliggen.

Een manier van werken die gericht is op jouw situatie

Natuurlijk is het belangrijk dat de vloeren, muren, toiletten en andere oppervlaktes en spullen binnen in het bedrijf netjes en stofvrij zijn. De schoonmaakwerkzaamheden die dat bewerkstelligen moeten met regelmaat uitgevoerd worden. Bij hét schoonmaakbedrijf uit de omgeving van Monster wordt samen met jou vastgesteld wat er nodig is. Naast de schoonmaak van binnenruimten zijn zij ook gespecialiseerd in een groot aantal werkzaamheden die aan de buitenkant van je pand moeten gebeuren.

Specialisatie in het schoonhouden van de buitenkant van gebouwen

Voor het onderhouden van de buitenkant van een gebouw is speciale apparatuur en vakkennis nodig. Bij schoonmaakbedrijf Schoon Westland in Naaldwijk hebben ze tientallen jaren ervaring in het grondig schoonhouden van panden in de omgeving van Monster.

Glasbewassing

Regio Westland ligt aan zee, waardoor er vaak sterke wind staat die stof en zout tegen je ramen blaast. Dit zorgt ervoor dat de ramen er snel vuil en dof uit gaan zien. Met behulp van hoogwerkers en water zonder mineralen zijn je ramen binnen no-time schoon zonder strepen en vlekken.

Reiniging van kozijnen

Het materiaal waarvan je kozijnen gemaakt zijn, heeft veel te verduren. Door het goed schoon te houden, ziet alles er stralend uit en daarnaast brengt het schoonmaakbedrijf een beschermlaag aan, waardoor de kozijnen langer meegaan in de omgeving van Monster.

Gevelreiniging

Door regelmatig de gevel te laten reinigen verleng je de levensduur van je pand. Daarnaast blijft de glans en kleur behouden wat ten goede komt aan de presentatie.