Design publish
Image default
Woning en Tuin

Zwemmen in de winter

Zwemmen in de winter

In de winter kun je soms eens zin hebben om te zwemmen, helaas is het altijd te koud om te gaan zwemmen. Er is wel een oplossing gemaakt voor het koude zwembad water en dat is zwembad verwarming. Door deze verwarming is het water niet meer zo koud en zou je toch kunnen zwemmen, ook al is het koud.

 

Jacuzzi

Naast een zwembad dat verwarmd word heb je natuurlijk ook jacuzzi’s. Een groot voordeel aan jacuzzi’s is dat ze meestal al vanzelf een verwarming hebben ingebouwd. Een jacuzzi heeft ook nog een paar goede functies, naast dat het alleen lekker is om in te zitten. Het vermindert de stress, Bubbels in het water werken rustgevend en stimuleren relaxatie. Niet alleen heeft dit mentale bijwerkingen, maar ook psychisch. Zo kunt u in de jacuzzi uw voeten laten masseren door de krachtige massage jets. Het prikkelen van zenuwuiteinden in uw lichaam zorgt voor een verbeterde gemoedstoestand en ultieme ontspanning. Het verbeteren van de bloedcirculatie, warmte zorgt er ook voor dat uw hart sneller gaat kloppen. Als uw hartslag versnelt wordt uw bloedcirculatie ook beter en krijgen uw spieren dus meer zuurstof en voedingsstoffen aangevoerd. Op die manier kunnen lichaamscellen en spieren sneller herstellen van eventuele blessures. Ook gaat u sneller zweten. Zweten zorgt ervoor dat uw lichaam zich makkelijker van toxische stoffen kan ontdoen. Zo past een hete jacuzzi dus perfect in een detox-kuur. Let wel op, blijf niet te lang in een heet bad zitten, u stimuleert immers wel dehydratatie als u teveel zweet zonder te drinken. Daarnaast helpt het ook nog een om spierpijn te bestrijden. Als je ook een zout water systeem hebt kan dit ook nog een helende werking op het lichaam hebben.

  

Baden in luxe

Naast dat een jacuzzi al chique klinkt, is het ook nog eens een goed gevoel wat je jezelf kan geven. Doordat de jacuzzi meer opties en plek heeft dan een gemiddeld bubbelbad op een badkamer. Voel je je goed van binnen en voel je je verwend. Bijna iedereen wilt een jacuzzi en toch hebben pas zo weinig mensen het. Een jacuzzi is te verkrijgen in verschillende maten en prijs klassen.

https://outathome.be/product-categorie/water/zwembaden/zwembad-verwarming/