Design publish
Image default
Winkelen

Waar in Nederland kun je het beste een brievenbus kopen?

Voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe brievenbus, kan het lastig zijn om de juiste keuze te maken. Er zijn namelijk tal van verschillende soorten, maten en kleuren beschikbaar. Gelukkig zijn er in Nederland diverse winkels en webshops waar je terecht kunt voor de aanschaf van een brievenbus. In dit artikel zetten we de beste opties voor je op een rijtje.

1. Brievenbuswebshop.nl

Bij Brievenbuswebshop.nl vind je een ruim aanbod aan verschillende soorten brievenbussen. Of je nu op zoek bent naar een klassieke, landelijke of moderne variant: hier slaag je zeker weten.

Een groot voordeel van deze webshop is dat er veel informatie beschikbaar is over de verschillende modellen. Zo kun je bijvoorbeeld precies zien hoeveel post er per model in past en wat de afmetingen zijn. Hierdoor kun jij gemakkelijk de juiste keuze maken. Daarnaast beschikken zij ook over een showroom. Vind je het dus lastig om online een keuze te moeten maken? Dan kun je Brievenbuswebshop ook bezoeken. Ze zitten in Zutphen.

 

rvs brievenbus bobi

 

2. Bol.com

Bol.com is één van de grootste webshops van Nederland. Het assortiment bestaat uit miljoenen producten, waaronder ook brievenbussen. Je hebt hier keuze uit verschillende merken en modellen, zoals bijvoorbeeld de Brabantia B110 of de Allux 8000.

Een groot voordeel van bestellen bij Bol.com is dat je vaak gratis verzending krijgt bij bestellingen boven de €20,- Daarnaast heb je vaak binnen één werkdag al jouw nieuwe brievenbus in huis. Een nadeel is dat veel brievenbussen door wederverkopers worden verkocht en Bol een percentage van de verkoop zelf houdt. Veel aanbieders maken de producten daarom duurder.

 3. Gamma

Gamma is een bekende bouwmarkt keten met filialen door heel Nederland verspreidt. Hier kun je niet alleen terecht voor gereedschap en materiaal om zelf aan de slag te gaan, maar ook voor het aanschaffen van een nieuwe brievenbus.

Gamma heeft diverse modellen opgenomen in het assortiment, waaronder staande brievenbussen en modellen die aan de muur bevestigd kunnen worden. Ook vind je hier accessoires zoals huisnummers en naamplaatjes om jouw nieuwe brievenbus helemaal af te maken. De keuze is wel wat beperkter dan bij bijvoorbeeld Brievenbuswebshop en Bol.

4. Blokker

Blokker is één van de grootste winkelketens van Nederland met filialen door het hele land verspreidt. Naast huishoudelijke artikelen verkopen ze ook brievenbussen.

Het assortiment van Blokker bestaat voornamelijk uit staande brievenbussen in diverse kleuren en maten. Een groot voordeel van bestellen bij Blokker is dat je jouw bestelling gratis kunt ophalen in één van hun filialen.

5. Praxis

Praxis is een bekende bouwmarkt keten waar je terecht kunt voor alles op het gebied van klussen en bouwen. Ook voor het kopen van een nieuwe brievenbus ben je hier aan het juiste adres.

Het assortiment bestaat uit diverse staande modellen, maar ook muurbrievenbussen zijn hier verkrijgbaar. Daarnaast kun je bij Praxis ook terecht voor accessoires zoals huisnummers en naamplaatjes.

Zoals je ziet zijn er diverse winkels en webshops in Nederland waar je een nieuwe brievenbus kunt kopen. Of je nu op zoek bent naar een klassiek model of juist een moderne variant: er is voor ieder wat wils. Door te kijken naar de verschillende opties en hun prijzen, afmetingen en mogelijkheden kun jij vast en zeker gemakkelijk de juiste keuze maken.