Design publish
Image default
Management

UCL business management

Toegang en verbrede deelname

De UCL zet zich in voor een bredere toegang tot het hoger onderwijs. Als u in aanmerking komt voor Access UCL hoeft u niets extra’s te doen naast de standaard UCAS-aanvraag. Uw aanmelding wordt automatisch gemarkeerd wanneer wij deze ontvangen.

Controleer of u in aanmerking komt voor het Access UCL Scheme

Undergraduate Voorbereidende Certificaten

UCL Undergraduate Preparatory Certificates (UPC’s) zijn intensieve basiscursussen van een jaar voor internationale studenten met een hoog academisch potentieel die toegang willen krijgen tot bacheloropleidingen aan de UCL en andere topuniversiteiten in het Verenigd Koninkrijk.

 

Typische UPC-studenten zijn leerlingen die goed presteren in een 12-jarig schoolsysteem dat niet voldoet aan de standaard die vereist is om rechtstreeks tot de UCL te worden toegelaten.

 

Het doel van het eerste jaar is u een zo goed mogelijke basis te geven in informatietechnologie, leiderschap en management. Dit zal als basis dienen voor de ontwikkeling van professionele vaardigheden, kennis, begrip en expertise gedurende de rest van het programma.

 

In het tweede jaar wordt de basiskennis verder ontwikkeld en kun je je specialiseren door een keuzemodule te kiezen uit een reeks uiteenlopende trajecten die typische bestemmingen voor afgestudeerden weerspiegelen. Op die manier kunt u de vaardigheden en expertise ontwikkelen die het best passen bij uw loopbaanaspiraties.

 

In het derde jaar kun je nog twee extra modules kiezen.

 

Voor het begin van het laatste jaar wordt van je verwacht dat je een specifiek gebied kiest voor je uitgebreide project, dat vaak wordt uitgevoerd in nauwe samenwerking met een of meer werkgevers in ons netwerk. De projectmogelijkheden variëren van een academisch georiënteerd proefschrift en consultancyprojecten tot de verkenning van nieuwe zakelijke mogelijkheden in een ondernemingsproject.

 

Wat deze cursus je zal geven

Samen met toonaangevende werkgevers zoals Accenture, British Airways, IBM, Morgan Stanley en Unilever, is de BSc in Information Management for Business (IMB) ontworpen om te reageren op de behoeften van innovatieve werkgevers, zodat u bent toegerust om te reageren op de uitdagingen die liggen na de digitale transformatie van het bedrijfsleven.

 

Wij streven ernaar om de hoogste kwaliteit management en technologie onderwijs te bieden – het verstrekken van diep inzicht in bestuurlijke kwesties waarmee technologie-intensieve organisaties geconfronteerd. U krijgt een all-round kennis van computersystemen en hoe informatie wordt afgeleid, beheerd en geëxploiteerd voor commercieel voordeel.

 

IMB moedigt je aan om een ondernemersmentaliteit te ontwikkelen – door zakelijke uitdagingen als kansen te zien – terwijl je baanbrekende technologie koppelt aan innovatieve bedrijfspraktijken om waarde te creëren en te creëren.

 

Als student aan de UCL School of Management profiteert u van een op maat gesneden carrière- en werkgeversintegratieprogramma. Afgestudeerden van IMB gaan aan de slag bij toonaangevende bedrijven in het Verenigd Koninkrijk en daarbuiten.

 

Onderwijs en leren

In elk jaar van uw opleiding volgt u een aantal individuele modules, gewoonlijk gewaardeerd op 15 of 30 studiepunten, die in totaal 120 studiepunten voor het jaar opleveren. Modules worden beoordeeld in het academisch jaar waarin ze worden gevolgd. Het evenwicht tussen verplichte en facultatieve modules verschilt van opleiding tot opleiding en van jaar tot jaar. Een module van 30 studiepunten wordt beschouwd als gelijkwaardig aan 15 studiepunten in het European Credit Transfer System (ECTS).

 

Na succesvolle afronding van 360 studiepunten, wordt u beloond met een BSc (Hons) in Information Management for Business.

 

Modules

Houd er rekening mee dat de hier gegeven lijst van modules indicatief is. Deze informatie wordt geruime tijd voor de inschrijving gepubliceerd en de inhoud en beschikbaarheid van de modules is aan verandering onderhevig. Modules die in gebruik zijn voor het huidige academiejaar zijn gelinkt voor verdere informatie. Als er geen link is, is er nog geen nadere informatie beschikbaar.

 

  

business management 

vacatures

auto verkopen

https://www.newbusinessmanagement.com/