Design publish
Image default
Sport

Ronaldo gives fitness adviceDe pure toewijding en hardwerkende, professionele houding die Cristiano Ronaldo naar zijn werk brengt, heeft hem de bewondering opgeleverd van enkele van de meeste coaches en fitnesstrainers in het voetbal. Een van hen, Giovanni Mauri, vertelde Corriere dello Sport over zijn tweejarige samenwerking met Cristiano bij Real Madrid. Mauri zag Cristiano zijn leven leiden tijdens Ancelotti’s ambtstermijn bij Real Madrid; de 61-jarige Italiaan heeft gewerkt voor enkele van Europa’s topclubs, waaronder Parma, AC Milan, Chelsea, Paris Saint-Germain en Bayern München.

 

Sterke fysieke kracht

“Van de zeven Ballon d’Or-winnaars waarmee ik heb gewerkt, of acht als je Maldini meetelt, is Cristiano de sterkste. Zijn acceleratie is ongelooflijk – hij kan 0 tot 34 km omhoog rennen met 34 km/u. “Seconden”, legde Mauri uit.

 

ken je lichaam

 

“Cristiano is materiaal voor kampioenen, zowel fysiek als mentaal. Hij is alert op alle signalen die zijn lichaam uitzendt: hij begrijpt wat zijn lichaam hem vertelt – hij is een atleet die zichzelf volledig kent. Net als zijn trainer. Ik herinner me dat hij vroeger tegen me zei , “Baas, te veel koud water doodt de planten…” Het is niet goed voor zijn gezondheid. Jezelf zo kennen is een geweldige eigenschap van een voetballer. Maldini Ook zo.”

Toewijding, concurrentievermogen en humor

“Cristiano is een fenomeen, een atleet op het hoogste niveau. Een van de redenen waarom hij zo goed heeft gepresteerd op het trainingsveld, is dat zijn arbeidsethos gebaseerd is op drie basiselementen: toewijding, concurrentievermogen en een goed gevoel voor humor. om het spel te verbeteren, is het een goed idee om jonge spelers hem aan het werk te laten zien – hij doet alles met een glimlach op zijn gezicht, nooit onverschillig – je ziet het soms met spelers van een lager niveau, om 2 uur na een Champions League-wedstrijdpunt , niet alleen in de auto stappen en naar huis rijden, maar op het oefenterrein blijven voor behandelingen na de race en koudwatertherapie (cryotherapie), een zeer gezonde levensstijl, en hij is volledig toegewijd om zichzelf na elke wedstrijd te helpen het lichaam te herstellen”.

  cristiano ronaldo workout

Ronaldo gives fitness advice

Ronaldo gives fitness advice

https://www.dergatsjev.be/2022/06/workout-cr7-cristiano-ronaldo.html