Design publish
Image default
Boeken en Tijdschriften

Invulboek zwangerschap

Wanneer je zwanger bent, wil je het liefst ieder moment vastleggen. Is het niet het vastleggen van hoe je buik iedere week groeit, dan is het wel het moment dat je de kleine voor het eerst voelt schoppen, hoe je je wekelijks voelt en natuurlijk alle magische echo’s. Om alles op één plek bij elkaar te hebben, is er het invulboek voor tijdens de zwangerschap. Hierin kun je niet alleen alle leuke herinneringen bewaren, maar bijvoorbeeld ook de minder fijne momenten, al je zwangerschapskwaaltjes of de onzekere tijden in het begin van de zwangerschap. Tijdens de zwangerschap maak je waarschijnlijk alles heel bewust mee, maar grote kans dat je over een aantal jaar niet meer helemaal weet hoe het ook alweer was en hoe je je voelde. Hoe leuk is het dan om het boek er weer eens bij te pakken?

 

Invulboek tijdens de zwangerschap

De naam legt al een beetje uit wat het is, het is namelijk een boek waarin je alles op kunt schrijven wat je tijdens de zwangerschap voelt, denkt en ervaart. Het invulboek bevat diverse vragen die je iedere week in kunt vullen. Vragen zoals ‘Hoe voel je je deze week?’, ‘Kijk je al uit naar de bevalling’ en ‘Wat is het meest vervelende kwaaltje’ staan al voor je in het boek en hoef je alleen nog maar te beantwoorden. Daarnaast biedt het boekje ook ruimte voor eigen invulling. Je kunt bijvoorbeeld al je echo’s in het boek plakken, een eerste kiekje van de babykamer of buikfoto’s waar je trots op bent. Uiteraard kan het boek ook lekker opgevrolijkt worden met stiften, kleurtjes, stickers en ga zo maar door. Je kunt er zelf voor kiezen hoe uitgebreid en creatief je het boek invult. Het invulboek is verkrijgbaar in de kleuren roze, groen, caramel, zwart, roest, okergeel en mint.

 

De leukste babyboeken geef je cadeau

Naast dat het invulboek leuk voor jezelf is als je zwanger bent, kun je hem uiteraard ook aan een ander geven. Ben je nog op zoek naar een mooi cadeau voor je zwangere vriendin, zus of nicht? Geef haar dan een invulboek cadeau. Zeker weten dat de zwangere daar ontzettend blij mee is en dat ze er met liefde in gaat schrijven, plakken en kleuren. Dankzij dit invulboek weet je zeker dat je geen enkel moment uit je zwangerschap meer vergeet en over, bijvoorbeeld 10 jaar, nog eens door het boek kunt bladeren. Misschien vind je het fijn om dat alleen te doen, maar je kunt het bijvoorbeeld ook met je zoon of dochter doen. Een zwangerschap is ontzettend bijzonder en bijzondere momenten horen nou eenmaal vastgelegd te worden.