Design publish
Image default
Entertainment

Horoscoop voor de week van 3 t/m 9 december

Horoscoop voor de week van 3 t/m 9 december: hier lees je wat je deze week kunt verwachten op basis van de voorspellingen van de sterren. Wat staat je te wachten en wat hebben ze voor jouw sterrenbeeld in petto?

Je bent op de pagina Astrologie. De meest bekende techniek die het esoterisch denken heeft opgeleverd is de astrologie. Een van de centrale problemen met betrekking tot de astrologie is dat men doorgaans niet weet dat astrologie een esoterische techniek is. Een gevolg daarvan is dat er men geen theoretisch kader kan vinden waarin de astrologie past. Men verkeert doorgaans in de veronderstelling dat de astrologie zelf een theoretisch kader is. Daardoor ontstaan allerlei vruchteloze discussies, bij voorbeeld over de wetenschappelijkheid van astrologie en over de causaliteit van astrologische werkingen. 

  Steenbok

22 december t/m 20 januari

Voor jou wordt deze week er één van uitdagingen en spannende gebeurtenissen. Wie weet kom je nu iemand tegen die je al langer in het vizier had maar waar je nooit op af durfde te stappen. Dat zal jou deze week niet gebeuren, je hebt zelfvertrouwen genoeg.

  Waterman

21 januari t/m 18 februari

Jij zit vol met trots deze week, beste sterrenbeeld Waterman. Je wilt je bewijzen naar de wereld en laten zien hoe serieus en hard jij werken kan. Natuurlijk heb je de energie en de kracht ervoor om zulke dingen te doen, maar het moet uiteraard ook nog wel leuk blijven.

 

 

  Vissen

19 februari t/m 20 maart

Je kunt bijzonder fel zijn en als je gaat sporten of een spel gaat spelen zul je ook beslist willen winnen. Mensen die je dwars zitten deze week moeten uitkijken. Want als jij één dezer dagen kwaad wordt, dan zul je iemand met woorden echt kunnen raken.

 

  Ram

21 maart t/m 20 april

Dit wordt een aangenaam weekje voor jou Ram. Je krijgt veel meer plezier in de dingen die je doet. Dit kan ervoor zorgen dat je met meer rust en gemak door het leven heen wandelt. Je liefdesleven ziet er waarschijnlijk weer een stuk florissanter uit.

  Stier

21 april t/m 21 mei

De eerste dagen van deze week zullen verrassend en leuk voor je kunnen zijn. Bezoek uit jezelf eens mensen die je lang niet meer gezien hebt. Steek energie in zaken die je erg leuk vindt, maar waar je door drukte de laatste tijd niet aan toe bent gekomen.

  Tweelingen

22 mei t/m 21 juni

Deze week kom je goed in je vel te zitten, er zullen dagen bij zijn dat jij echt straalt van geluk. Je hoeft daar weinig meer voor te doen dan openstaan voor de mensen om je heen. Met zoveel mooie warme gevoelens zal dat voor jou niet al te moeilijk zijn.

 

  Kreeft

22 juni t/m 22 juli

In de liefde maar ook met de mensen om je heen kunnen er voor jou wat kleine spanningen ontstaan deze week. Omdat jij het met je omstanders af en toe niet eens kunt worden over dingen, kom je lijnrecht tegenover elkaar te staan.

  Leeuw

23 juli t/m 23 augustus

Voor jou wordt dit een week vol tegenstrijdigheden. Je maakt met velen gemakkelijk contact en je kunt hen de oren van het hoofd kletsen. Maar in de liefde loopt de communicatie niet zo vlot. Je kunt daarin juist wat kriebelig zijn en te kritisch reageren.

 

  Maagd

24 augustus t/m 23 september

Maak deze week van je hart geen moordkuil, zeg wat je van de dingen vindt. Zit jezelf niet in de weg door te tobben maar zoek naar ontspanning en ga met je vrienden een avondje uit: een beetje bijkletsen, een mooie film kijken en vooral niet moeilijk doen.

 

 

  Weegschaal

24 september t/m 23 oktober

Voor jou Weegschaal is dit een tijd om te genieten van al het goede dat er om je heen is. Wees eens extra lief voor hen die speciaal zijn voor je zodat zij dat ook voelen. Koop iets moois voor jezelf en kruip met een goed boek op de bank.

  Schorpioen

24 oktober t/m 22 november

Laat zien wie je bent, waar je voor staat en wat je in huis hebt. Maak er daarnaast voor jou en je dierbaren een aangename week van. Nu de liefde niet meer zo vanzelfsprekend stormt in je leven is het tijd om deze mooie gevoelens te  bestendigen.

  Boogschutter

23 november t/m 21 december

Jij bruist van de energie, beste sterrenbeeld Boogschutter. Als jij voorbij komt, zien mensen iemand die er fris en vrolijk uitziet en daarbij ook nog oprecht geïnteresseerd is in hoe ‘t met anderen gaat. Als je moet solliciteren of tonen wat je waard bent, dan is dit een kansrijke week voor jou.

Lees ook de Daghoroscoop Boogschutter of de Maandhoroscoop Boogschutter. Lees ook een andere horoscoop.

 

https://www.horoscoop-luna.nl

Gerelateerde artikelen

Dagje zwemmen maar geen zwembad in de buurt?