Design publish
Image default
Dienstverlening

Extra bescherming voor jouw iPhone met deze hoesjes

Wanneer je een mooie iPhone 12 gekocht hebt, wil je deze graag zo goed mogelijk beschermen. Zo gaat je toestel langer mee en voorkom je krassen en barsten in je scherm of op de achterkant. Waar een normaal telefoonhoesje al redelijke bescherming biedt, kun je je iPhone 12 extra beschermen met de stevige hoesjes. Bij iPhone-Cases.nl vind je extra stevige iPhone-hoesjes in verschillende uitvoeringen. Deze hoesjes zijn in transparante uitvoering verkrijgbaar, maar kunnen ook in fellere en neutralere kleuren besteld worden. Met extra bescherming gaat je telefoon langer mee en bespaar je op de lange termijn op reparatiekosten.

Extra valbescherming voor jouw iPhone

Niet ieder hoesje is hetzelfde en over het algemeen bieden de dikkere hoesjes betere bescherming tegen stoten en schokken. De dikkere hoesjes zien er iets minder elegant uit, maar zijn de extra bescherming zeker waard. Je kiest bijvoorbeeld voor een van de armor cases die in verschillende kleuren leverbaar zijn. Deze hoesjes zijn opgebouwd uit twee lagen, waardoor ze extra bescherming bieden. Rondom de hoeken van je telefoon is het hoesje extra dik, waardoor schokken goed opgevangen kunnen worden. Hoewel de hoesjes dikker zijn, is er ook aandacht besteed aan een stoer ontwerp in verschillende kleuren.

Telefoonhoesjes eenvoudig online bestellen bij deze webshop

Bij iPhone-Cases.nl bestel je alle iPhone-hoesjes eenvoudig online. De extra stevige hoesjes worden dezelfde dag nog verzonden wanneer je de bestelling voor zeven uur ’s avonds plaatst. Heb je voor meer dan dertig euro besteld? Dan krijg je een gratis screenprotector bij je bestelling. Bij sommige extra stevige iPhone-hoesjes hoort sowieso een screenprotector van glas, waardoor niet alleen de achterkant maar ook de voorkant van je telefoon beschermd is. De hoesjes worden altijd gratis verzonden en je kunt ruilen wanneer je niet tevreden bent met je bestelling. Bescherm je nieuwe iPhone nu extra met een van de stevige hoesjes uit de webshop.