Design publish
Image default
Aanbiedingen

Een onvergetelijk uitstapje naar een uniek vogelpark in Nederland

Ben je op zoek naar een leuk uitje voor de hele familie? Of wil je een onvergetelijk schoolreisje voor jouw klas of wellicht de hele school boeken? Wanneer je wilt dat de kinderen een leuke dag beleven, maar in de tussentijd ook nog kennis vergaren, dan is een uitstapje naar Vogelpark Avifauna een onvergetelijke belevenis. Dit is het grootste vogelpark van Nederland waar je tussen de vogels loopt en ontzettend veel leuke activiteiten kunt ondernemen. Denk alleen al aan het voeren van de vogels en het de vele demonstraties. Zo hebben ze bij dit vogelpark meerdere keren per dag voederpraatjes, waarbij deskundige verzorgers leuke weetjes over de dieren vertellen en de kinderen dichtbij de vogels kunnen komen.

Heerlijk uitleven in een grote buitenspeeltuin

Tijdens een dagje weg naar het grootste vogelpark van Nederland, hebben ze ook een gave speeltuin. Het park is gevestigd in Zuid-Holland en heeft een enorme buitenspeeltuin waar kinderen de hele dag zoet zijn of aan het einde van een leuke dag hun energie nog kwijt kunnen. De combinatie van het grote vogelpark en de gave buitenspeeltuin in Zuid-Holland, maakt dat alle kinderen een hele leuke dag beleven dichtbij huis, gewoon in Nederland. In de speeltuin zijn veel leuke attracties voor jong en oud. Het fijne is dat de ouders of begeleiders niet langs de kant hoeven te staan. Zij kunnen heerlijk genieten van een verfrissend drankje op het terras, waar ze iedereen goed in de gaten kunnen houden.

Bezoek deze dierentuin en creëer leuke herinneringen

Voor het creëren van leuke herinnerringen in Nederland ga je naar dit grote vogelpark inclusief gave buitenspeeltuin in Zuid-Holland. Op de website van dit park lees je alles over de verschillende mogelijkheden. Zo bieden ze speciale arrangementen aan voor groepsreisjes en kun je vooraf al tickets boeken zodat je op de dag zelf niet in de rij hoeft te staan. Van jong tot oud, iedereen geniet bij dit vogelpark van de meest unieke vogels in Nederland en de kinderen leven zich heerlijk uit in de gaafste buitenspeeltuin van Zuid-Holland.