Design publish
Image default
Bedrijven

De selfstorage in Helmond retour sturen

Wanneer je gebruik gaat maken van de fijne selfstorage in Helmond heb je te maken met veel voordelen. De selfstorage in Helmond is namelijk zeer makkelijk in gebruik en je krijgt er ook nog een hoop service voor terug. Het bedrijf zorgt er namelijk voor dat de box ten alle tijden op de plek aanwezig is waar jij dit had gewenst. Wil jij dus dat de selfstorage in Helmond voor je deur geparkeerd wordt of heb je lieverd at deze alvast staat bij je nieuwe woning met de spullen erin die je daar naartoe wilt gaan verhuizen/ Alles is mogelijk met de selfstorage in Helmond. Neem contact op om te kijken naar alle mogelijkheden die er zijn en om te kijken of dit goed aansluit bij jouw wensen.

 

Retouren

Je betaalt voor de selfstorage in Helmond minimaal 3 maanden aan opslag, maar wanneer je deze weer wilt opzeggen kan je dat daarna iedere maand doen. Wanneer je binnen die drie maanden de selfstorage in Helmond terug wilt brengen kan dit wel. Je kunt een formulier invullen dat op de website aanwezig is en deze stuur je dan op en je retour zal in behandeling worden genomen, Je moet er dan voor zorgen dat de hele opslag leeg is en dat deze zo kan worden opgehaald. Zorg er ook voor dat alle benodigdheden, zoals sloten et cetera. Weer compleet zijn zodat je deze weer kunt inleveren bij het retour.

 

Verhuisdozen

Je kunt ook kiezen om de verhuisdozen die je hier hebt gekocht weer te laten ophalen. Je krijgt dan een bepaald bedrag nog terug voor de dozen die je al hebt gebruikt, zodat deze weer gebruikt kunnen worden voor een ander en als tweedehands kunnen worden aangeboden. Zo draag je ook nog wat bij aan het milieu en krijg je nog wat geld terug.