Design publish
Image default
Groothandel

De horecakoelkasten waar u naar op zoekt bent vindt u in deze webshop

Heeft u nieuwe horecakoelkasten nodig voor uw bedrijf in de horeca? Bijvoorbeeld omdat u smakelijke gebakjes en heerlijke taarten wilt presenteren aan de gasten van uw lunchroom? Of omdat u in de keuken de ingrediënten voor uw gerechten vers wilt houden? Dan kunt u in beide gevallen terecht in de webshop van Horeca Megastore. Deze aanbieder beschikt over een enorm divers assortiment aan horeca-apparatuur, waaronder verschillende typen horecakoelkasten met verschillende soorten koeling en klimaatklassen. Door het ruime aanbod is de kans dan ook zeer groot dat u de juiste horecakoelkasten voor uw onderneming vindt! Dit geldt tevens als u op zoek bent naar andere horeca-apparatuur.

De soorten koelkasten in het aanbod van deze specialist

Bij Horeca Megastore bieden ze horecakoelkasten van topmerken aan tegen voordelige prijzen. Natuurlijk doen alle koelkasten in het aanbod wat ze moeten doen: producten koel houden. Er zit echter een hoop verschil in de verschillende koelkasten. Zo heeft u de keuze uit verschillende types:

  • Displaykoelkasten
  • Koelkasten met een dichte deur
  • Kleine koelkasten
  • Koelkasten voor onder de bar
  • Flessenkoelkasten

Naast het type koelkast, is het ook nog belangrijk om te overwegen wat voor soort koeling de koelkast moet verzorgen. Zo kunt u kiezen voor traditionele koeling, maar ook voor geventileerde koeling waarbij de lucht middels een ventilator wordt verspreid. Deze komen sneller op temperatuur dan koelkasten met traditionele koeling. Er zijn echter nog tal van andere zaken die u ook dient te overwegen. De medewerkers van Horeca Megastore helpen u hier graag bij.

Neem contact op met de klantenservice

Weet u niet welke horecakoelkasten of andere horeca-apparatuur geschikt is voor uw bedrijf? Dat is begrijpelijk, het aanbod is namelijk enorm divers. Gelukkig staan ze bij de klantenservice van Horeca Megastore graag voor u klaar om u te helpen bij het maken van een keuze. Voel u vrij om contact met hen op te nemen!