Design publish
Image default
Bedrijven

Breng uw auto langs voor een onderhoudsbeurt bij de werkplaats van dit autobedrijf in Zwanenburg

De apk-keuring, oftewel algemene periodieke keuring, is verplicht voor alle auto’s in Nederland. Wanneer en in welke frequentie u uw auto moet langsbrengen bij een werkplaats voor deze keuring is afhankelijk van de categorie waarin deze valt. Bij de keuring wordt onder andere de werking van de uitlaat, remmen, bandenspanning en verlichting van het voertuig gecontroleerd. Waar veel mensen echter niet van op de hoogte zijn, is dat een apk-keuring niet hetzelfde is als een onderhoudsbeurt. U doet er daarom goed aan om uw auto regelmatig langs te brengen bij de garage van een autobedrijf, zoals DJ Auto’s en Scooters in Zwanenburg, om er zeker van te zijn dat u veilig de weg op kunt.

Bespaar geld door onderhoudswerkzaamheden aan uw auto te laten uitvoeren

Tijdens een apk-keuring wordt gecontroleerd of uw auto voldoet aan vooraf opgestelde criteria. Auto-onderdelen die slijtage hebben opgelopen worden echter niet vervangen. Bovendien wordt er niet gekeken naar andere essentiële zaken, zoals het vloeistofpeil van uw voertuig. Een apk-keuring is dus geen volledige controle van uw auto. Om op hoge kosten te besparen is het de overweging waard om uw auto na elke 30.000 kilometer langs te brengen bij een professionele werkplaats, zoals de garage van autobedrijf DJ Auto’s en Scooters in Zwanenburg. De auto wordt dan vakkundig gecontroleerd aan de hand van de fabrieksvoorschriften. Zo zorgt u ervoor dat u geen hoge kosten kwijt bent aan nieuwe onderdelen en dat u langer profijt heeft van uw auto.

Combineer de apk-keuring met een onderhoudsbeurt

Het is ook mogelijk om de apk-keuring te combineren met een onderhoudsbeurt. Bij DJ Auto’s en Scooters, een autobedrijf in Zwanenburg, laat u uw auto al periodiek controleren voor €29,95 inclusief afmeldkosten en eventuele roetmeting. U kunt een aansluitende afspraak maken voor een onderhoudsbeurt, waarin de vakkundige monteurs ook overige essentiële checks aan uw auto zullen uitvoeren. Zo voorkomt u dat uw voertuig problemen oploopt die moeilijk te verhelpen zijn.