Design publish
Image default
Verbouwen

Kan ik BIM-modelleren toepassen op mijn bouwproject?

In principe kan BIM-modelleren op ieder bouwproject worden toegepast. Hierbij maakt het niet uit of het nu gaat om een blok eengezinswoningen, een appartementencomplex, een school of een winkelpand. Wanneer u zaken doet met een bouwkundig adviesbureau in regio Amsterdam dat hier ervaring mee heeft dan profiteert u volop van de voordelen die dit systeem biedt. Voordat de bouw start, worden er fraaie 3D-modellen gemaakt van het te bouwen pand. Zo ziet u op een realistische wijze hoe het gebouw eruit komt te zien, inclusief de te gebruiken materialen. Deze modellen kunt u bijvoorbeeld gebruiken bij de presentatie aan mogelijk geïnteresseerden die de panden later willen huren of kopen.

Optimale aansturing van uw project

Bij Kiewiet Bouwadvies weten ze als geen ander hoe belangrijk het voor u als projectontwikkelaar is om voortdurend op de hoogte te zijn van de voortgang van het project. Daarom is het verstandig om te kiezen voor BIM-modelleren. Dit systeem wordt daarom al geruime tijd gebruikt door dit bouwkundig adviesbureau in regio Amsterdam. Met BIM-modelleren kunt u precies zien hoe het staat met de kosten en kan de aanvoer van bouwmaterialen tijdig worden gepland zodat de vakmensen geen tijd verliezen en er continu wordt doorgebouwd. Zo verliest u dus ook niet onnodig tijd omdat een vrachtwagen met bouwmaterialen een dag te laat arriveert op de bouwplaats.

Vraag een offerte voor professionele begeleiding bij uw project

Wilt u de risico’s tijdens de bouw zo klein mogelijk houden? Kies dan voor een bouwkundig adviesbureau in regio Amsterdam dat bekend is met BIM-modelleren. Zij kunnen uw project optimaal begeleiden. Vraag een offerte aan bij Kiewiet Bouwadvies. U kunt contact opnemen door het formulier op de website in te vullen. Hier vindt u ook uitgebreide informatie over de dienstverlening en alles wat u wilt weten over het systeem omtrent BIM-modelleren, toepasbaar voor zowel woningen als kantoren, scholen, winkels en andere bedrijfspanden.