Design publish
Image default
Cadeau

De BUDDHA TO BUDDHA armbanden voor Vaderdag

De meest populaire Vaderdag cadeaus zijn vaak lekkere luchtjes, maar wilt u origineel zijn? Kies dan om als cadeau voor uw vader een prachtig stoere BUDDHA TO BUDDHA armband aan te schaffen. Elk BUDDHA TO BUDDHA armband is handgemaakt, dit maakt elke armband origineel. Deze armbanden zijn stoer en kunnen gedragen worden met elke outfit, de armbanden worden het vaakst gecombineerd met een casual outfit of een werkoutfit. Lees verder en kom er achter welke armbanden het best als cadeau zijn!

Wie of wat is BUDDHA TO BUDDHA?

Het bedrijf BUDDHA TO BUDDHA komt als idee uit een meditatieve reis in Azië. Oprichter Batul Loomans ging op zoek naar bezinning en de diepere betekenis van vreugd en genot in het leven. De oprichter geloofde zeer sterk in meditatie. Batul wilde iets tastbaars na zijn reis in Azië, hij bezocht een lokale smid en vroeg hem om zijn sieraad van zilver te smeden. Hier in Azië begon het allemaal, de eerste armband was een feit. Sinds het eerste armbandje een feit is, werd het merk steeds groter en groter. Inmiddels is BUDDHA TO BUDDHA niet meer weg te denken, met aandacht ontworpen in Amsterdam, met aandacht en liefde gemaakt in Azië, door de beste zilversmeden.

Buddha to Buddha Armband 192 Julius

Dit prachtige armbandje is stijlvol ontworpen en is solide uit de nieuwe Julius serie. Dit prachtstukje is handgemaakt van echt zilver, met een snake fantasie gevlochten schakel. De Julius 192 armband beschikt over een stijlvolle sluiting, ook zit het prachtige BUDDHA TO BUDDHA logo op de sluiting. De armband beschikt over extra veiligheid, de baksluiting is uitgevoerd met het speciale veiligheidsachtje. De armband is prachtig te combineren met een van de ringen uit de Julius serie.

Buddha to Buddha Armband 815 Ben Mix

Deze pracht armband van BUDDHA TO BUDDHA voor heren komt uit de serie Ben. Dit is een prachtige armband met zwart gevlochten leer gecombineerd met een zilveren in elkaar gevlochten schakel. De schakels van BUDDHA TO BUDDHA zijn geoxideerd, dit weergeeft een prachtig en speciaal robuust effect op de schakels. Ook zit er op de armband extra veiligheid om verlies te voorkomen.

Wilt u uw vader verassen op Vaderdag met het juiste originele cadeau? Dan kan een prachtige armband van BUDDHA TO BUDDHA niet missen. Juwelierswebshop heeft een uitgebreid assortiment BUDDHA TO BUDDHA armbanden, de juiste voor uw vader zit hier vast tussen. Neem een kijkje op de website.

 

https://www.juwelierswebshop.nl/sieraden/buddha-to-buddha/

Gerelateerde artikelen

Het kerstpakket voor jou werknemers

Cyclone Boys 3x3x3 FeiKu