Design publish
Image default
Architectuur

Wilt u een ontwerp voor een vrijstaande woning laten maken door een architect?

Als u een ontwerp voor een vrijstaande woning gaat laten maken, wilt u natuurlijk met een betrouwbare partner in zee gaan die naar uw wensen luistert. Hiervoor kunt u terecht bij Van der Doelen Architectuur, een architectenbureau dat gevestigd is in de buurt van ’s-Hertogenbosch. Dit is het bureau van Jean-Sébert van der Doelen, een ervaren architect. Hij heeft het bureau opgericht in 2007, nadat hij ervaring had opgedaan als projectarchitect bij andere architectenbureaus. Deze architect creëert ontwerpen waarin licht en ruimte centraal staan, die vaak een strakke uitstraling hebben. Hij heeft niet alleen ervaring met het bouwen van woonhuizen, maar ook met het ontwerpen van scholen en kantoren.

Er wordt naar uw wensen geluisterd

Iedereen heeft een eigen smaak en eigen behoeften waaraan een pand moet voldoen. De architect zal daarom met u in gesprek gaan over uw wensen en deze verwerken in het ontwerp van uw vrijstaande woning. Houdt u van natuursteen, of gaat uw hart sneller kloppen van een ontwerp waarin hout is verwerkt? Jean-Sébert zal een ontwerp voor uw vrijstaande woning maken waarin het materiaal prachtig tot zijn recht komt. De uiteindelijke functie van de ruimtes speelt ook een essentiële rol bij de totstandkoming van het ontwerp. De architect houdt bovendien rekening met duurzaamheid. Op deze manier maakt hij een gebouw voor u waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Begeleiding tijdens het volledige traject

Als het ontwerp voor uw vrijstaande woning er eenmaal ligt, is de tijd aangebroken om met de bouw van uw huis te beginnen. Ook tijdens dit onderdeel van het proces staat de architect voor u klaar. Als u vragen over het verloop van de bouw heeft, is hij nog steeds de contactpersoon waar u terecht kunt. Op deze manier verloopt de communicatie tijdens het proces op een duidelijke en gestroomlijnde manier.

https://vanderdoelenarchitectuur.nl/

Gerelateerde artikelen

Woont u in de omgeving van Arnhem en bent u op zoek naar een goede Architect?