Design publish
Image default
Bedrijven

Veilig werken in een goed geventileerde ruimte met een airsock

Het klimaat op kantoor is de laatste jaren een veel besproken onderwerp. Er werd al meer aandacht voor gevraagd door werknemers en ondernemingsraden, maar sinds de uitbraak van corona is het een onderwerp met hoge prioriteit. U kunt de luchtkwaliteit op uw kantoor verbeteren met een airsock. Dit systeem maakt het mogelijk om ruimtes van verse lucht te voorzien zonder dat er de hele dag een raam open hoeft te staan. Dit laatste kan immers op bezwaren stuiten vanwege tocht of geluidsoverlast door bijvoorbeeld verkeerslawaai.

Niet alleen voor kantoren toepasbaar

Het systeem van de airsock is niet alleen toepasbaar voor kantoren maar voor tal van ruimtes waar gewerkt wordt of waar publiek wordt ontvangen. De horeca bijvoorbeeld. Maar ook theaters, scholen, winkels en praktijkruimtes van tandartsen, fysiotherapeuten of andere zorgverleners kunnen ermee worden uitgerust. Het systeem kan prima worden weggewerkt omdat het in tientallen kleuren leverbaar is. Een luchtsok kan een maximale lengte hebben van 100 meter. De kwaliteit van de lucht kan op die manier nog optimaal worden gegarandeerd. Met dit systeem zorgt u ervoor dat medewerkers en bezoekers zich geen zorgen hoeven te maken over rondvliegende aerosolen, de kleine deeltjes die als ziekteverwekkers gelden voor onder andere het coronavirus.

Zorg voor een optimaal klimaat in uw gebouw

De laatste jaren krijgt klimaatbeheersing in gebouwen steeds meer aandacht. Als het in uw geval niet mogelijk is om een raam open te zetten, of als dit op bezwaren stuit, dan kunt u de airsock overwegen. Dit systeem kan in principe in iedere ruimte worden toegepast. Als u denkt dat dit systeem ook voor u een goede oplossing is, neem dan contact op met BLT Luchttechniek. Zij zijn expert op het gebied van de installatie en het onderhoud van deze systemen. De contactgegevens vindt u op de website. Hier kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

https://www.bltluchttechniek.nl/

Gerelateerde artikelen

Hilfsmittel für Stimulusverarbeitungsprobleme

Slotenmaker uit Maastricht voorkomt inbraak

Met de herenschoenen in grote maten uit deze webshop maakt u uw outfit compleet