Design publish
Image default
Aanbiedingen

Specifieke profielen van aluminium op maat in Rotterdam

Bij Garfield Aluminium nabij Rotterdam kan je terecht voor verschillende specifieke profielen op maat. Dit bedrijf nabij Rotterdam is al bijna 50 jaar gespecialiseerd op het gebied van aluminium profielen, aluminium platen en nog veel meer aluminium producten op maat. De profielen die dit bedrijf maakt, worden persoonlijk met de hand gemaakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan producten voor projecten, zoals een profiel met een bijzondere vormgeving of een ander speciaal project. Wanneer je op maat gemaakte platen of profielen van aluminium nodig hebt, zit je bij dit bedrijf nabij Rotterdam altijd goed.

Ongelimiteerde mogelijkheden

Aluminium platen en profielen kom je eigenlijk wel dagelijks tegen. Dit kan bijvoorbeeld iets heel simpels zijn, zoals een fotolijstje, maar bijvoorbeeld ook een trapleuning of een afwerkprofiel van een douchecabine. Elk ontwerp wordt door de medewerkers van dit bedrijf persoonlijk op de tekentafel uitgetekend. Van tevoren wordt er tijdens het tekenen al rekening gehouden met de toepassing. Op deze manier kan er tijdens het maken van het product specifieke ontwerpdetails aan het profiel worden toegevoegd. Met het gebruik van aluminium krijg je als ontwerper ongelimiteerde mogelijkheden. Door dit materiaal ontstaat er een grote vormvrijheid, in combinatie met een gunstige verhouding tussen sterkte en gewicht.

Informeer naar alle aluminium profielen

Wanneer je een bestelling plaatst in de webshop van dit bedrijf, dan zorgen zij ervoor dat jouw bestelling met een snelle levering wordt verzonden. Zo kan je zo snel mogelijk gebruikmaken van jouw bestelde aluminium producten. Kom je er misschien niet helemaal aan uit? Of heb je eerst nog wat vragen over de op maat gemaakte producten van dit bedrijf? Aarzel dan niet om eens contact op te nemen. Zij helpen je graag verder met het geven van informatie en het beantwoorden van al je vragen. De aluminium platen en profielen worden op maat gemaakt in de regio van Rotterdam en in de regio van Nijmegen.