Design publish
Image default
Zakelijke dienstverlening

Professional coaching door dit bedrijf uit regio Utrecht

Ben je op zoek naar een bedrijf dat zich specialiseert in professional coaching in regio Utrecht? Zoek dan niet verder, want de coaches van SuccesKlus staan graag voor je klaar. Sjaak en Liesbeth zijn de eigenaars van dit professionele bedrijf. Ze hebben beiden diverse werkervaring opgedaan in de afgelopen 25 jaar, maar hebben beiden een passie voor coaching. Je zit hier goed als je op zoek bent naar een professional coach voor jezelf, maar ook als je deze zoekt voor een van je medewerkers of je gehele team. Dit kan gaan om loopbaan- en ontslagbegeleiding, maar ook om verzuim te reduceren en voorkomen.

Een iteratieve aanpak

SuccesKlus uit IJsselstein, nabij Utrecht, heeft een aanpak voor professional coaching gebaseerd op I.B.L. Deze afkorting staat voor informeren, betrekken en leren. Dit is een iteratief proces, waarbij een eindpunt vrijwel nooit wordt bereikt en waar er constant beweging is. Hierdoor blijf je constant doorgroeien. De I.B.L.-techniek houdt in een notendop het volgende in:

  • Informeren: dit doe je vanaf het moment dat je droom er is. Wil je groeien, nieuwe inzichten opdoen of iets anders? Laat je omgeving weten wat je wensen zijn, zodat zij op de hoogte zijn van je doelen en dromen.
  • Betrekken: betrek je omgeving vanaf het begin van je groeiproces. Zij maken deel uit van jouw nieuwe toekomst en maken je doelen samen met jou mogelijk.
  • Leren: leer van je verleden, het heden en de toekomst. Je blijft ook altijd leren van collega’s, geliefden, klanten et cetera.

Start jouw traject binnenkort al

Wil je starten met professional coaching in Utrecht of omgeving? Neem dan direct een kijkje op de website van SuccesKlus. De coaches van dit bedrijf bespreken de mogelijkheden en tarieven graag met je. Zo weet je precies waar je aan toe bent en wanneer je jouw groeitraject kan gaan starten.