Persoonlijke aanpak wanneer u zaagsel gaat kopen? Het kan!

Voor agrarische bedrijven, maar ook dierentuinen, paardenhouderijen en kinderboerderijen is vlas en zaagsel kopen een erg serieuze zaak. Deze bedrijven maken namelijk veelvuldig gebruik van zaagsel en vlas. Zaagsel of vlas kopen lijkt misschien niet zo spannend maar u heeft vaak al grote hoeveelheden nodig en uw leveringen moeten wel met regelmaat binnenkomen. Een gespecialiseerde leverancier van zaagsel met een persoonlijke aanpak is dan ook wel zo wenselijk, u bent immers vaak met dit bedrijf in gesprek. Ga dan ook voor een bedrijf dat u zoveel mogelijk ontzorgt en dat met u meedenkt in termen van transport en wat het beste is voor uw dieren. Gewoon een goed product voor een eerlijke prijs kopen, dat is wat belangrijk is.

Bij een goede leverancier kunt u verschillende soorten zaagsel kopen

Bij een kwalitatieve leverancier vindt u allerlei soorten zaagsel en vlas die kunnen worden gebruikt als bodembedekking voor allerlei verschillende dieren. Zaagsel is er immers in vele verschillende soorten, welke elk zo hun eigenschappen hebben. Zo kunt u kiezen uit bijvoorbeeld tarwezaagsel en gerstezaagsel, maar u kunt ook tijd besparen door vlas te kopen en andere vergelijkbare producten. Een specialist beschikt daarnaast over eigen transportmiddelen zodat u uw bestelling niet zelf op hoeft te halen. Bij de levering heeft de chauffeur een speciale vochtmeter bij zich waarmee gemeten kan worden of het vochtgehalte in het zaagsel niet te hoog is. Een te hoog vochtgehalte kan namelijk zorgen voor schimmel in het zaagsel en daardoor kunnen dieren ziek worden. Bij een groothandel kunt u zaagsel bestellen vanaf ongeveer 5000 kilogram.

Vlas kopen voor bedrijfsdoeleinden bij een leverancier die in bulk kan leveren

Beschikt u over een agrarische onderneming? Of heeft u misschien een kinderboerderij of paardenhouderij? Wat uw exacte situatie ook is, het is handig wanneer u vlas of zaagsel in bulk zou kunnen kopen. Kies hierbij wel voor een klantgerichte leverancier. Deze zal u vervolgens volledig ontzorgen. Daarnaast is de kwaliteit van het geleverde product van groot belang. Bij vlas kopen dient u erop te letten dat u een brandvertragende soort koopt zodat het risico op brand tot een minimum beperkt blijft. Bij een gerenommeerde leverancier kunt u dan ook een offerte opvragen voor verschillende soorten zaagseloisel en in verschillende hoeveelheden. Daarnaast kan het ook prettig zijn om voor een leverancier te kiezen die er een eigen wagenpark op nahoudt zodat de bezorging van uw bestelling soepel verloopt.

Tags: ,