Een busreis naar het buitenland maar wel met een Nederlandse maatschappij

Op vakantie gaan naar het buitenland is waar veel Nederlanders reikhalzend naar uit kijken. Dan is een busreis met Maaskant Reizen ideaal omdat u dan gewoon met een Nederlandse chauffeur op pad gaat. U kunt kiezen uit een tal van verschillende busreizen: een vijftal dagen naar een Duitse stad of kies voor een tiendaagse busreis naar Spanje. Naast dat u kunt genieten van de omgeving, komt u dankzij de professionele reisleiding veel te weten over de cultuur, natuur, steden en dorpen in Europa. De busreis is volledig georganiseerd; zo wordt u opgehaald op een door u gekozen opstapplaats, slaapt u in goede hotels en na de reis wordt u netjes thuisgebracht. De luxe touringcars zijn voorzien van veel beenruimte en comfort. Ideaal wanneer u lang in de bus moet zitten.

Een busreis die tot in de puntjes is geregeld

Sommigen vinden het geweldig, andere hebben er een pesthekel aan, all-inclusive vakanties. Of u zich nu aan de rechter of aan de linkerkant van de weegschaal bevindt. De busreis er naartoe moet altijd goed geregeld zijn! Alle busreizen worden tot in de puntjes verzorgd en u hoeft nergens meer aan te denken. U wordt te allen tijde met onze luxe touringcar opgehaald op een door u gekozen opstapplaats. Daarna gaat u op weg naar de plaats van bestemming, zoals een musical, sportevenement of beurs. Hier kunt u genieten van een heerlijke dag met een biertje of wijntje in de hand, want u hoeft niet terug te rijden! Op het einde van de busreis wordt u netjes thuisgebracht door onze ervaren chauffeurs.

Georganiseerde busreizen: een avondje uit naar een musical

Bij de betere touringcar operators kunt u vaak een combinatiedeal sluiten. Zo kunt u een volledig verzorgde busreis combineren met een lekker dagje uit. Zo is het hier mogelijk om een busreis in combinatie met een musicalbezoek te boeken. U wordt opgehaald door een luxe touringcar bij een opstapplaats naar keuze en de busreis rijdt richting de bestemming. Hier kunt u vervolgens een hapje en een drankje nuttigen. Daarna wordt u naar het theater gebracht en geniet u van de voorstelling. Na de musical rijdt de touringcar terug en wordt u thuisgebracht. U zult een onvergetelijke dag beleven.

Tags: