Design publish
Image default
Vervoer en transport

Boost duurzaamheid door pallets te kopen of te huren bij een specialist

Bedrijven waar u een rolcontainer kunt kopen of pallets kunt kopen of huren, werken harder dan ooit om hun klanten te ondersteunen in het behalen van hun logistieke duurzaamheidsdoelen. Waarschijnlijk staat u er niet bij stil, maar wanneer u pallets gaat kopen, schaft u een van de meest duurzame transporteenheden aan die er bestaan. Een pallet wordt doorgaans tot het eind van zijn levensduur gebruikt, kan door meerdere ondernemers worden gebruikt en kan vervolgens gerecycled worden. Rotom Nederland is een bedrijf gevestigd nabij Eindhoven dat zich op dit gebied een ware marktleider mag noemen.

Bijdragen aan een circulaire economie

Het kopen van pallets is uiteraard niet de enige mogelijkheid die u heeft wanneer u deze transporteenheden nodig heeft. Net als dat het kopen van een rolcontainer niet per se noodzakelijk is, maakt de hierboven genoemde marktleider het gemakkelijk om deze ook te huren. Zo worden rolcontainers en pallets onderdeel van de circulaire economie, oftewel een economie die afval terugdringt en bronnen continu hergebruikt. Rotom Nederland nabij Eindhoven blijft ambitieus in het zoeken naar oplossingen voor het alsmaar groeiende aantal vraagstukken op het gebied van duurzaamheid.

Duurzaamheidsoplossingen van de specialist

Het bedrijf, dat reeds tientallen jaren ervaring heeft, is uw partner voor logistieke vraagstukken en duurzaamheidsoplossingen. Naast verkoop en verhuur behoren ook pooling en packaging recovery tot de mogelijkheden. In dit laatste geval verzorgt 2Return het proces van het retourneren van logistieke emballage. 2Return is een onderdeel van de logistieke faciliteerder en zorgt ervoor dat uw rolcontainers en pallets na verzending weer in goede staat op uw bedrijfslocatie terugkeren. Pallets of een rolcontainer kopen is geen noodzaak meer dankzij dit circulatiesysteem.

Alleen de allerbeste transportmiddelen, door heel Europa!

De logistiek faciliteerder is gespecialiseerd in de levering van alleen de allerbeste interne transportmiddelen, ladingdragers en opslagsystemen. Dagelijks worden hiermee duizenden klanten in Europa bediend. Bij het bedrijf, dat al meer dan veertig jaar ervaring heeft, werken ruim 500 medewerkers, verdeeld over de tien vestigingen in ons continent. Het hoofkantoor is in Nederland gevestigd.

Gerelateerde artikelen

Een taxi in Maassluis naar Schiphol boeken

Maak gebruik van de koeriersdiensten van deze specialist uit regio Utrecht

Een aangepaste auto kopen die volledig aan uw wensen voldoet